Cyberduck Mountain Duck CLI

#3764 closed defect (worksforme)

Unresponsive Interface

Reported by: cute_breadbox@… Owned by: dkocher
Priority: normal Milestone:
Component: core Version: 3.3b3
Severity: major Keywords: Unresponsive Interface Freeze
Cc: Architecture:
Platform:

Description

When I click on the window, I either get a pause before Cyberduck becomes selected, or I get the "waiting" pinwheel. When I try to drag and drop to upload, I have to wait close to 20 seconds before CD recognizes the drag and drop functionality. Also, if I try to hover over the CD icon in the dock, while dragging items, and I drop the items in, through Expose, the cyberduck window stays in its "preview" position long after the Expose window is gone. It snaps back after a wait.

However, file transfer still work and the progress bar is updated in real time.

Change History (5)

comment:1 Changed on Sep 29, 2009 at 4:19:11 PM by dkocher

What is your hardware configuration?

comment:2 Changed on Oct 6, 2009 at 10:30:01 PM by dkocher

  • Milestone 3.3 deleted

comment:3 Changed on Oct 16, 2009 at 10:44:36 PM by sardion

I've got the same issue. MacBook (late 2007 model, 2GHz Core 2 Duo, 2GB RAM). Snow Leopard 10.6.1, Cyberduck 3.3b4.

Anytime I use the drag and drop (either to the Finder or from it), there's about 5-10 seconds of spinning wheel both before and after the operation.

I upgraded the system in place from Leopard, and installed the Cyberduck beta on top of the old 3.2 I was using.

Nothing in any log files to indicate whats going on.

If there's any way I can test/help, please let me know. I'll check back on this ticket often.

comment:4 follow-up: Changed on Oct 26, 2009 at 7:31:42 AM by sardion

Update: deleting the app and the prefs file and the Application Support/CyberDuck folder and then reinstalling fixed this.

comment:5 in reply to: ↑ 4 Changed on Oct 26, 2009 at 8:33:24 AM by dkocher

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Replying to sardion:

Update: deleting the app and the prefs file and the Application Support/CyberDuck folder and then reinstalling fixed this.

If you still have the files please send me a copy.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
swiss made software