Cyberduck Mountain Duck CLI

#7152 closed defect (thirdparty)

Error when trying to connect to Telekom Mediencenter

Reported by: Cyber Owned by: dkocher
Priority: normal Milestone: 4.3
Component: webdav Version: 4.2.1
Severity: normal Keywords: webdav
Cc: Architecture: Intel
Platform: Mac OS X 10.8

Description (last modified by dkocher)

Hello! When i try to connect to my Mediencenter i get the following error-message:

I/o Fehler: Unexpected Response
Bad request.

Last time i connected (some weeks ago) it worked fine. Since then the only major change i know was updating my mac to 10.8.3.

Following the result of logging while connecting:

PROPFIND / HTTP/1.1
Depth: 1
Content-Type: text/xml; charset=utf-8
Content-Length: 99
Host: webdav.mediencenter.t-online.de
Connection: Keep-Alive
User-Agent: Cyberduck/4.2.1 (Mac OS X/10.8.3) (i386)
HTTP/1.0 401 Authorization Required
Date: Sat, 06 Apr 2013 12:38:02 GMT
WWW-Authenticate: Basic realm="webdav-ng"
Vary: Accept-Encoding
Content-Encoding: gzip
Content-Length: 346
Connection: close
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
PROPFIND / HTTP/1.1
Depth: 1
Content-Type: text/xml; charset=utf-8
Content-Length: 99
Host: webdav.mediencenter.t-online.de
Connection: Keep-Alive
User-Agent: Cyberduck/4.2.1 (Mac OS X/10.8.3) (i386)
Authorization: (deleted)
HTTP/1.0 400 Bad Request
Date: Sat, 06 Apr 2013 12:38:12 GMT
Server: Apache-Coyote/1.1
Accept-Ranges: bytes
Content-Type: text/xml;charset=utf-8
Vary: Accept-Encoding
Content-Encoding: gzip
Content-Length: 20
Connection: close
PROPFIND / HTTP/1.1
Depth: 1
Content-Type: text/xml; charset=utf-8
Content-Length: 99
Host: webdav.mediencenter.t-online.de
Connection: Keep-Alive
User-Agent: Cyberduck/4.2.1 (Mac OS X/10.8.3) (i386)
Authorization: (deleted)
HTTP/1.0 400 Bad Request
Date: Sat, 06 Apr 2013 12:38:19 GMT
Server: Apache-Coyote/1.1
Accept-Ranges: bytes
Content-Type: text/xml;charset=utf-8
Vary: Accept-Encoding
Content-Encoding: gzip
Content-Length: 20
Connection: close

Change History (6)

comment:1 Changed on Apr 6, 2013 at 1:07:05 PM by dkocher

  • Description modified (diff)

comment:2 Changed on Apr 8, 2013 at 5:38:17 PM by dkocher

  • Milestone set to 4.3
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Changes in authentication handler in r10820 will possibly fix this. Please reopen if still an issue with the current snapshot build.

comment:3 Changed on Apr 8, 2013 at 7:25:55 PM by Cyber

Hello, thank you - but sorry: I don't understand how i can solve the problem. What do I have to do? Can I change the "authentication handler" by myself?

Best regards Cyber

comment:4 Changed on Apr 8, 2013 at 8:15:27 PM by Cyber

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

Hello again, I'm not used to cyberduck - but at least i found the way to install version 4.3.

Connecting to Mediencenter works. Disconnecting as well. But the "cyberduck-browser-window" stays empty. So cyberduck shows an empty mediencenter - a window as if my mediencenter would contain no folder or file. That is not correct.

So only the half problem seems to be solved.

Best regards

Cyber

comment:5 Changed on Apr 8, 2013 at 8:18:56 PM by Cyber

Here is the actual log file:

HEAD / HTTP/1.1
Host: webdav.mediencenter.t-online.de
Connection: Keep-Alive
User-Agent: Cyberduck/4.3 (Mac OS X/10.8.3) (i386)
Authorization: Basic (deleted)
HTTP/1.0 204 No Content
Date: Mon, 08 Apr 2013 20:16:13 GMT
Server: Apache-Coyote/1.1
Accept-Ranges: bytes
Etag: 0-0-0-1365452173937
Last-Modified: Mon, 08 Apr 2013 20:16:13 GMT
Connection: close
Content-Type: text/plain
PROPFIND / HTTP/1.1
Depth: 1
Content-Type: text/xml; charset=utf-8
Content-Length: 99
Host: webdav.mediencenter.t-online.de
Connection: Keep-Alive
User-Agent: Cyberduck/4.3 (Mac OS X/10.8.3) (i386)
Authorization: Basic (deleted)
HTTP/1.0 400 Bad Request
Date: Mon, 08 Apr 2013 20:16:13 GMT
Server: Apache-Coyote/1.1
Accept-Ranges: bytes
Content-Type: text/xml;charset=utf-8
Vary: Accept-Encoding
Content-Encoding: gzip
Content-Length: 20
Connection: close
Last edited on Apr 8, 2013 at 8:31:59 PM by dkocher (previous) (diff)

comment:6 Changed on Apr 9, 2013 at 12:18:29 PM by dkocher

  • Resolution set to thirdparty
  • Status changed from reopened to closed

Can you report this issue to t-online.de technical support. I do not see why the server responds with a Bad Request response. Please reopen depending on the reply you get.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
swiss made software