Cyberduck Mountain Duck CLI

#8348 closed defect (worksforme)

No browser displayed after connection is opened

Reported by: nugget Owned by:
Priority: normal Milestone: 4.6.1
Component: core Version: 4.6
Severity: normal Keywords:
Cc: Architecture:
Platform: Windows 7

Description

I received the latest update November 20, 2014 and it has caused cyberduck to stop working. I have tried to send some ftp files but worked start the upload button won't light up the 'page' doesn't change to say exclusive -- non-exclusive so that I can load the file for upload. It worked yesterday but after today's update it no longer works. Please Help. Thank you.

Cathy

Change History (11)

comment:1 Changed on Nov 25, 2014 at 4:57:26 PM by dkocher

Please post a screenshot showing the problem.

comment:2 Changed on Nov 25, 2014 at 5:01:25 PM by dkocher

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

comment:3 Changed on Nov 26, 2014 at 12:58:32 PM by dkocher

#8370 closed as duplicate.

comment:4 Changed on Nov 26, 2014 at 12:58:48 PM by dkocher

Here is the screenshot. I tried to sign in right now an no luck. The place in the top of the page where it says cyberduck then changes when signed in, well, when signing in it does say my my name at where I am signing into but then goes back to saying cyberduck and goes stays the page you see in the screenshot and does not change to the page that says exclusive---non-exclusive so that I can upload my photos. This started when I did the last update sent last week. I had worked the day before the update.

comment:6 Changed on Nov 26, 2014 at 1:12:45 PM by dkocher

  • Summary changed from cyberduck not working to No browser displayed after connection is opened

comment:7 Changed on Nov 26, 2014 at 1:12:53 PM by dkocher

  • Milestone set to 4.6.1
  • Resolution worksforme deleted
  • Status changed from closed to reopened

comment:8 Changed on Nov 26, 2014 at 1:13:13 PM by dkocher

Please include the transcript from the log drawer and the file cyberduck.log in the application support directory.

comment:9 follow-up: Changed on Nov 26, 2014 at 8:23:58 PM by nugget

I added another screenshot cyberduck3. 2 of the 3 slots are blank. I filled in suggested info that (picturemaxx)? suggested I try, put in a back slash (top) default(mid) and got a message that there was a crash and did I want to send a report to you I hope, which I did. It closed after report and the settings did not remain when reopened. Picturemaxx that should be receiving my files say that they have tested cyberduck using my login info and their test was successful but my use still is not. Hope this is helping.

nugget

comment:10 in reply to: ↑ 9 Changed on Nov 26, 2014 at 8:55:55 PM by dkocher

Replying to nugget:

I added another screenshot cyberduck3. 2 of the 3 slots are blank. I filled in suggested info that (picturemaxx)? suggested I try, put in a back slash (top) default(mid) and got a message that there was a crash and did I want to send a report to you I hope, which I did. It closed after report and the settings did not remain when reopened. Picturemaxx that should be receiving my files say that they have tested cyberduck using my login info and their test was successful but my use still is not. Hope this is helping.

nugget

Comments and screenshots in #8351.

comment:11 Changed on Nov 26, 2014 at 8:56:06 PM by dkocher

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from reopened to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.
swiss made software