Cyberduck Mountain Duck CLI

#8363 closed defect (worksforme)

Upload button greyed out

Reported by: secondharvest Owned by:
Priority: normal Milestone: 4.6.1
Component: core Version: 4.6
Severity: normal Keywords:
Cc: Architecture:
Platform:

Description

I have downloaded your latest version, rebooted my computer, get a connection, BUT do not get an activated upload button (it is grayed out). How can I upload? Thanks!

Attachments (3)

Cyberduck connection.jpg (94.4 KB) - added by Alcohemy on Dec 8, 2014 at 8:43:30 AM.
Upload error.jpg (114.9 KB) - added by Alcohemy on Dec 8, 2014 at 10:12:09 PM.
Upload Failed.jpg (91.5 KB) - added by Alcohemy on Dec 8, 2014 at 10:12:30 PM.

Download all attachments as: .zip

Change History (10)

comment:1 Changed on Nov 25, 2014 at 3:03:39 PM by dkocher

  • Milestone set to 4.6.1
  • Summary changed from New version to Upload button greyed out

comment:2 Changed on Nov 25, 2014 at 3:27:24 PM by dkocher

Can you please post a screenshot.

comment:3 Changed on Nov 25, 2014 at 3:27:35 PM by dkocher

#8365 closed as duplicate.

comment:4 Changed on Nov 25, 2014 at 4:10:44 PM by dkocher

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

You must open a connection first before the Upload button is enabled. Please comment on this ticket instead of opening a new ticket.

Changed on Dec 8, 2014 at 8:43:30 AM by Alcohemy

comment:5 follow-up: Changed on Dec 8, 2014 at 8:46:20 AM by Alcohemy

I also have installed Cyberduck and made a connection to the bucket I want to upload to (see attachment). However the 'upload' icon is greyed out. How can I resolve this?

Regards, David

comment:6 in reply to: ↑ 5 Changed on Dec 8, 2014 at 1:14:12 PM by dkocher

Replying to Alcohemy:

I also have installed Cyberduck and made a connection to the bucket I want to upload to (see attachment). However the 'upload' icon is greyed out. How can I resolve this?

Change the working directory to the bucket by double clicking it.

comment:7 Changed on Dec 8, 2014 at 10:11:36 PM by Alcohemy

Thank you. That enbled the upload icon. However, when i go to upload a file/s I get a message saying to login again as no credentials can be found (see attachement). Whe I add the same Secret Key that i did to establich the connection it keeps failing saying 'Access Failed'. What do suggest?

Cheers, David

Changed on Dec 8, 2014 at 10:12:09 PM by Alcohemy

Changed on Dec 8, 2014 at 10:12:30 PM by Alcohemy

Note: See TracTickets for help on using tickets.
swiss made software