Cyberduck Mountain Duck CLI

#8747 closed defect (duplicate)

Keeps crashing when uploading

Reported by: daz511 Owned by:
Priority: normal Milestone:
Component: core Version: 4.6.5
Severity: normal Keywords: crashing
Cc: Architecture:
Platform: Windows 8

Description

I used to use Cyberduck with no problems until a few months ago, I've tried backdating my version but it still keeps crashing whenever I try to upload, even if I just leave it idle it crashes too.

Has anyone else had this and resolved it?

Attachments (1)

CrashReporter.zip (64.7 KB) - added by daz511 on Apr 17, 2015 at 1:58:47 PM.

Download all attachments as: .zip

Change History (13)

comment:1 Changed on Apr 17, 2015 at 8:09:50 AM by dkocher

Please attach the crash report and any related output in the system.log (/Applications/Utilities/Console.app).

comment:2 Changed on Apr 17, 2015 at 8:29:22 AM by daz511

Where do I find that on windows 8?

comment:3 Changed on Apr 17, 2015 at 9:39:21 AM by dkocher

  • Platform set to Windows 8

Please attach the file cyberduck.log in the application support directory.

comment:4 follow-up: Changed on Apr 17, 2015 at 9:41:59 AM by daz511

Sorry there is no log file, just user.config in that location

comment:5 in reply to: ↑ 4 Changed on Apr 17, 2015 at 1:11:37 PM by dkocher

Replying to daz511:

Sorry there is no log file, just user.config in that location

Have you searched for in C:\Users\[username]\AppData\Roaming\iterate_GmbH\Cyberduck?

comment:6 follow-up: Changed on Apr 17, 2015 at 1:15:33 PM by daz511

Yes, there's nothing in that location other than user.config.

I have a path \AppData\Roaming\Cyberduck\Crashreporter, is that any good?

comment:7 in reply to: ↑ 6 Changed on Apr 17, 2015 at 1:45:17 PM by dkocher

Replying to daz511:

Yes, there's nothing in that location other than user.config.

I have a path \AppData\Roaming\Cyberduck\Crashreporter, is that any good?

Make a ZIP archive of that folder and attach it here will also help.

Changed on Apr 17, 2015 at 1:58:47 PM by daz511

comment:8 Changed on Apr 17, 2015 at 1:59:12 PM by daz511

I've attached it, thanks

comment:9 Changed on Apr 17, 2015 at 2:05:50 PM by dkocher

  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from new to closed

Duplicate for #6550. Please try restarting your computer.

comment:10 follow-up: Changed on Apr 17, 2015 at 2:17:21 PM by daz511

Restart my computer is your answer? I have had this problem for about 6 months, restarting doesn't fix it

comment:11 in reply to: ↑ 10 Changed on Apr 17, 2015 at 2:19:08 PM by dkocher

Replying to daz511:

Restart my computer is your answer? I have had this problem for about 6 months, restarting doesn't fix it

Sorry for the frustrating answer. It has worked for some as a workaround. We are still looking into the actual cause of this issue per referenced ticket #6550.

comment:12 Changed on Apr 17, 2015 at 2:22:29 PM by daz511

And that one was opened 3 years ago, I wont hold out much hope for a fix soon then, oh well bye cyberduck :)

Note: See TracTickets for help on using tickets.
swiss made software