Cyberduck Mountain Duck CLI

#8857 closed defect (thirdparty)

Error: NOT A VALID DAV RESPONSE when uploading to large image folder

Reported by: ysayed Owned by: dkocher
Priority: high Milestone: 4.7
Component: webdav Version: 4.4.3
Severity: normal Keywords:
Cc: Architecture:
Platform:

Description (last modified by dkocher)

Opening a new ticket with the same issues as Ticket #8171

I am working with Demandware and have contacted them but they are unable to find anything. I have the latest version of cyberduck but am on a mac which may be the issue. Including all info from previous ticket.

I set up an account on Magento's Big Commerce. Set up the WebDAV connection according to the instructions from Big Commerce. The login is successful, but then I get this error message:

LISTING DIRECTORY FAILED (/) NOT A VALID DAV RESPONSE I contacted the support at Big Commerce. They could not duplicate the problem on their end. Any idea of what might be happening and how I can correct this?

Below I've copied the event log:

HEAD / HTTP/1.1
Host: landofodds.mybigcommerce.com
Connection: Keep-Alive
User-Agent: Cyberduck/4.4.3 (14140) (Windows 7/6.1) (x86)
Authorization: Basic d2FycmVuQGxhbmRvZm9kZHMuY29tOjdlYzg4YWYzZjZhMDA4NzIxN2JiOTY5NjgwYTc0MzQ3IA==
HTTP/1.1 200 OK
Server: nginx
Date: Tue, 12 Aug 2014 14:42:47 GMT
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Connection: keep-alive
Vary: Accept-Encoding
Set-Cookie: SHOP_SESSION_TOKEN=2p44unm7dri1tpdpth9vee38n4; expires=Tue, 19-Aug-2014 14:42:46 GMT; path=/; domain=.store-cvpk08sj.mybigcommerce.com; HttpOnly
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Content-Encoding: gzip
PROPFIND / HTTP/1.1
Depth: 1
Content-Type: text/xml; charset=utf-8
Content-Length: 99
Host: landofodds.mybigcommerce.com
Connection: Keep-Alive
User-Agent: Cyberduck/4.4.3 (14140) (Windows 7/6.1) (x86)
Authorization: Basic d2FycmVuQGxhbmRvZm9kZHMuY29tOjdlYzg4YWYzZjZhMDA4NzIxN2JiOTY5NjgwYTc0MzQ3IA==
HTTP/1.1 200 OK
Server: nginx
Date: Tue, 12 Aug 2014 14:42:49 GMT
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding: chunked
Connection: keep-alive
Vary: Accept-Encoding
Set-Cookie: SHOP_SESSION_TOKEN=qe7bsvds484l5r8pspdkgdcfa6; expires=Tue, 19-Aug-2014 14:42:47 GMT; path=/; domain=.store-cvpk08sj.mybigcommerce.com; HttpOnly
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Content-Encoding: gzip

Attachments (3)

2015-06-18_00-15-02.jpg (100.4 KB) - added by vikeshdalal on Jun 18, 2015 at 4:17:12 AM.
screenshot_version
2015-06-18_00-13-04.jpg (94.1 KB) - added by vikeshdalal on Jun 18, 2015 at 4:17:39 AM.
screenshot_error
2015-06-18_00-14-07.jpg (47.3 KB) - added by vikeshdalal on Jun 18, 2015 at 4:19:44 AM.
screenshot log drawer

Download all attachments as: .zip

Change History (9)

comment:1 Changed on Jun 4, 2015 at 8:01:31 AM by dkocher

  • Component changed from core to webdav
  • Description modified (diff)
  • Owner set to dkocher

comment:2 Changed on Jun 4, 2015 at 8:08:24 AM by dkocher

  • Milestone set to 4.7
  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from new to closed
  • Version changed from 4.7 to 4.4.3

Please update to the latest version which is currently 4.7. The transcript shows you are running version 4.4.3. Use Help → Check for Update… to update.

comment:3 Changed on Jun 4, 2015 at 9:41:26 PM by ysayed

The transcript is from the old ticket. I just added it to the new ticket for reference. I am running the latest version of Cyberduck 4.7 and am still receiving the same error.

comment:4 Changed on Jun 18, 2015 at 4:11:36 AM by vikeshdalal

  • Resolution duplicate deleted
  • Status changed from closed to reopened

Changed on Jun 18, 2015 at 4:17:12 AM by vikeshdalal

screenshot_version

Changed on Jun 18, 2015 at 4:17:39 AM by vikeshdalal

screenshot_error

Changed on Jun 18, 2015 at 4:19:44 AM by vikeshdalal

screenshot log drawer

comment:5 Changed on Jun 18, 2015 at 4:21:56 AM by vikeshdalal

Hi, Having similar issue also on version 4.7. Issue seems to be specific to one directory that includes files larger then 10MB. One file is 47MB. Other directories on the same server work fine. Is there a work around to access this folder?

comment:6 Changed on Jun 18, 2015 at 11:13:36 AM by dkocher

  • Resolution set to thirdparty
  • Status changed from reopened to closed

Please report this issue to the server vendor. The server is responding with an invalid XML response.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
swiss made software