Cyberduck Mountain Duck CLI

#9565 closed defect (worksforme)

Transfer status freezes

Reported by: jimgoldstein Owned by:
Priority: highest Milestone: 5.0.1
Component: b2 Version: 5.0
Severity: normal Keywords:
Cc: Architecture:
Platform:

Description

This morning I was transferring 9.9GB from the office with very good connectivity. I was getting 4.6MB/s at one point. I went to lunch and came back to find the status of the transfer frozen and no light activity on my drives. I've let it run an additional 3 hours and no change. I'm not sure where the transfer left off so I'm likely to delete and start over. Stopping and resuming my transfer doesn't seem to change the situation.

Attachments (1)

Screen Shot 2016-05-25 at 3.18.29 PM.png (43.3 KB) - added by jimgoldstein on May 25, 2016 at 10:26:47 PM.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

comment:1 Changed on May 25, 2016 at 10:31:38 PM by jimgoldstein

Started and stopped the transfer and its now starting from the beginning versus where it left off.

comment:2 Changed on May 25, 2016 at 11:50:08 PM by jimgoldstein

same results this time it hung at 2.9GB uploaded for a couple hours before I stopped it.

comment:3 Changed on May 27, 2016 at 8:25:47 AM by dkocher

Can you find any related output in the system.log (/Applications/Utilities/Console.app)?

comment:4 Changed on May 31, 2016 at 9:53:30 AM by dkocher

  • Component changed from core to b2

comment:5 Changed on Jun 3, 2016 at 3:18:25 PM by dkocher

  • Milestone set to 5.0.1
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Please reopen this issue if still present in version 5.0.1.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
swiss made software