Version 1 (modified by dkocher, on Jul 28, 2008 at 1:21:48 PM) (diff)

--

Cyberduck Help

FAQ

Què és el Cyberduck?

El Cyberduck és un navegador FTP i SFTP (SSH Secure File Transfer) de codi lliure amb llicència GPL.

El Cyberduck és gratuït?

El Cyberduck és programari lliure. El Programari Lliure es un afer de la llibertat del usuaris per a executar, copiar, distribuir, estudiar, canviar i millorar el programari. Si trobeu que aquest programa us és d'utilitat, si us plau, feu una donació. Això no tan sols demostrarà el vostre apreci al programa sinò que ajudarà a fer avançar el desenvolupament en el futur. Farà que el Cyberduck sigui encara millor! Si us plau, vejeu http://cyberduck.ch/donate.

El Cyberduck no està disponible en el meu idioma!

Per què no t'animes a fer una traducció? Contacteu amb l'autor i envieu-li els fitxers pertinents. Els idiomes que estan disponibles actualment són català, castellà, anglès, francès, italià, alemany, portuguès, holandès, finès, txec, japonès, coreàm noruec, eslovè, xinès (tradicional i simplificat), rus, suec, hongarès, danès, polonès i indonesi

Quins són els requeriments per executar el Cyberduck?

El Cyberduck s'executa sobre Mac OS X 10.4 o posterior.

Com puc enviar un informe d'error?

Podeu obrir un nou tiquet utilitzant la eina de seguiment amb una descripció del que heu fet i què ha anat malament. Assegureu-vos de mirar o cercar primer que no hi ha tiquets existents.

Com puc demanar una nova funcionalitat?

Mireu o cerqueu primerament en la eina de seguiment (issue tracker) si no hi ha algú que ja ho ha demanat abans. Si no és així, obriu un nou tiquet descrivint la funcionalitat que trobeu a faltar.

Com puc accedir a les adreces d'interès del Cyberduck a través de Quicksilver?

Obriu les preferències del Quicksilver i instal·leu el mòdul Cyberduck. Un cop fet, quan la icona del Cyberduck estigui present, podreu premer el cursor dret i accedir a les adreces.

Perquè en el Cyberduck no hi ha una finestra amb els fitxers locals?

Aquesta és la tasca que ha de fer el Finder. Arrossegueu i deixeu anar els fitxers (podeu combinar-ho amb Exposé) o sinó podeu utilitzar el menú Fitxer → Puja.

Quins servidors intermediaris (proxy) suporta el Cyberduck?

SOCKS 4/5. Podeu ajustar els paràmetres en les preferències de sistema.

On desa les preferències el Cyberduck?

~/Library/Application Support/Cyberduck/ i ~/Library/Preferences/ch.sudo.cyberduck.plist.

Hi ha alguna característica desconeguda al Cyberduck?

Hi ha alguns paràmetres que no estan disponibles en les preferències perquè no es consideren estables o perquè no són d'interès general. Són les següents: (Per activar qualsevol d'aquestes característiques heu d'escriure les línies que es mostren en una finestra de la Terminal)

• No desar les adreces d'interès
    defaults write ch.sudo.cyberduck favorites.save false

• No canviar la icona de document mentre s'estan descarregant fitxers
    defaults write ch.sudo.cyberduck queue.download.updateIcon false

• Disable Bonjour support
    defaults write ch.sudo.cyberduck rendezvous.enable false

• Disable Growl support
    defaults write ch.sudo.cyberduck growl.enable false