Version 1 (modified by dkocher, on Aug 24, 2008 at 11:27:21 AM) (diff)

--

Table of Contents

Ajuda del Cyberduck / Sincronitzar

Els fitxers es poden sincronitzar seleccionant el directori on voleu que es faci la sincronització en el navegador i a continuació Fitxer → Sincronitza.

El programa us sol·licitarà un directori de la vostra màquina local on fer la sincronització. El Cyberduck només sincronitzarà aquells fitxers que tinguin mides diferents. Basant-se en el data de modificació el fitxer es baixarà o es pujarà del o cap al servidor. Haureu de confirmar les accions i si hi ha fitxers que falten si voleu que es baixin, es pujin o que se'n faci un mirall.