Cyberduck Help / Uploaden

Via Drag & Drop

Sleep gewoon een file vanuit Finder in het browser venster.

U kan ook files uploaden zonder eerst een connectie naar een server te hebben door de files op een bladwijzer los te laten.

Het slepen van bestanden is niet beperkt tot enkel Finder, maar werkt ook met bijvoorbeeld bijlagen vanuit Mail of eender welke toepassingen die drag and drop voor files ondertsteunen.

U kan ook files loslaten op het pictogram van Cyberduck, bijvoorbeeld in de Dock. Deze zullen worden geupload naar de openstaande browser locatie.

Via Kopiëren en Plakken

Kopiëer een bestand in Finder via Bewerken → Kopiëren en plak het in het browser venster in Cyberduck om het te uploaden via Bewerken → Plakken vanuit Finder.

Last modified on Aug 11, 2008 at 1:51:57 PM Last modified on Aug 11, 2008 1:51:57 PM