Cyberduck Mountain Duck CLI

Cyberduck Hjelp / FAQ

Hva er Cyberduck?

Cyberduck er en FTP og SFTP (SSH Secure File Transfer) nettleser basert på åpen kildekode og lisensert under GPL.

Er Cyberduck gratis?

Cyberduck er gratis programvare. Gratis programvare er et spørsmål om brukernes frihet til å bruke, kopiere, distribuere, studere, endre og forbedre programvaren. Hvis du synes at dette programmet er nyttig, vær da så vennlig å overvei en donasjon. Dette vil ikke bare vise hvor mye du setter pris på programvaren, men vil også hjelpe til å videreutvikle denne i framtiden. Det vil bidra til å gjøre Cyberduck enda bedre! Se http://cyberduck.ch/donate.

Cyberduck finnes ikke på mitt språk!

Hvorfor ikke oversette selv? Kontakt meg og jeg vil sende deg de relevante filene. Oversettelser som allerede finnes tilgjengelige, er engelsk, tsjekkisk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, portugisisk, slovakisk, spansk, kinesisk (tradisjonell og forenklet), russisk, svensk, ungarsk, dansk, polsk, indonesisk, katalansk, walisisk og thai.

Hva kreves for å bruke Cyberduck?

Cyberduck 3 krever Mac OS X 10.4 eller nyere. Tidligere versjoner kan brukes med 10.3.9. Se changelog. Sjekk at du har installert den seneste Javaoppdateringen fra Programvareoppdatering.

Hvordan sender jeg inn en feilrapport?

Åpne en ny billett/ticket ved å bruke problemsøkerfunksjonen med en beskrivelse av hva du gjorde (på engelsk) og hva som gikk galt. Se etter eller søk etter allerede eksisterende billetter først.

Hvordan ber jeg om en ny funksjon?

Se eller søk med problemsøkerfunksjonen om denne har blitt etterspurt tidligere. Hvis ikke, åpne en ny billett som beskriver (på engelsk) den manglende funksjonen.

Hvordan kan jeg komme til Cyberduck sine bokmerker med Quicksilver?

Åpne Quicksilvers innstillinger og installer Cyberduck-modulen. Når så Cyberduck er valgt i Quicksilver, bruk den høyre piltasten.

Hvorfor har ikke Cyberduck sin egen filviser?

Det er hva Finder er til for. Bruk dra-og-slipp (eventuelt sammen med Exposé) eller menyen Fil → Last opp... istedet. Du kan også kopiere flier i Finder og så klistre dem inn i Cyberduck ved å bruke menyen Rediger → Lim inn fra Finder (Paste from Finder).

Hvilke proxytjenere støtter Cyberduck?

SOCKS 4/5. Du kan justere proxyinnstillingene i Systemvalg.

Hvor lagrer Cyberduck innstillingene sine?

In ~/Bibliotek/Application Support/Cyberduck/ og ~/Bibliotek/Preferences/ch.sudo.cyberduck.plist

Finnes det noen ukjente funksjoner i Cyberduck?

Det er noen innstillinger som enda ikke er tilgjengelige via Innstillinger, enten fordi de ikke anses å være stabile nok enda, eller fordi de ikke har noen allmenn interesse. Disse er som følger: (For å aktivere en av disse funksjonene, skriv inn kommandoene i et Terminalvindu.)

• Ikke arkiver bokmerker
    defaults write ch.sudo.cyberduck favorites.save false

• Ikke endre dokumentikonet til Cyberducks ikon ved nedlasting
    defaults write ch.sudo.cyberduck queue.download.updateIcon false

• Slå av støtte for Bonjour
    defaults write ch.sudo.cyberduck rendezvous.enable false

• Slå av støtte for Growl
    defaults write ch.sudo.cyberduck growl.enable false

• Legg til Nøkkelringtilgang ikke valgt som forvalg ved innloggningsforespørsel
    defaults write ch.sudo.cyberduck connection.login.addKeychain false

Mitt favoritt skriveprogram støttes ikke.

Skriveprogrammet må støtte protokollen for eksterne skriveprogram (ODB). Det er for øyeblikket ikke mulig å bruke et skriveprogram helt etter eget skjønn.

Last modified on Aug 31, 2008 at 11:37:49 PM Last modified on Aug 31, 2008 11:37:49 PM
swiss made software